Måter Å Finne Den Beste Advokaten Du Kan Ha Råd Til

Å finne deg selv i trøbbel med loven kan være skummelt og overveldende hvis du ikke har en god advokat. Lindre frykten din ved å finne en god advokat som kan hjelpe deg. Denne artikkelen viser deg hvordan det gjøres.

Forsikre deg om at advokaten din legger ut alt på bordet med hensyn til tilgjengelige alternativer. Når du går inn i en søksmål, vil du vite alle alternativene du har, og om det er et tilbud om kjøp. Dette vil ikke bare hjelpe deg med å oppnå det beste resultatet, men vil lette din sjelefred.

Det er viktig at advokaten du ansetter er en som er erfaren på det feltet du trenger hjelp med. For eksempel, hvis du trenger en advokat for en skilsmisse, ville det ikke være lurt å ansette en advokat som spesialiserer seg på skatt. Når du ansetter en advokat som er kjent med problemet, trenger du hjelp med, du har større sjanse for positive resultater.

Be advokaten din om et estimat når du bestemmer deg for at de er det for deg. Hvis de sier nei, gå bort med en gang. Selv om de bare gir deg en rekkevidde og forklarer hva som gjør en sak mer eller mindre kostbar, er det bra nok. Sørg for å få gebyravtalen din skriftlig!

Det er veldig viktig at du vet nøyaktig hva advokaten din planlegger å gjøre for deg. De bør legge det ut skriftlig, helst før du signerer på den stiplede linjen. Hvis de får deg til å signere et juridisk dokument de har utarbeidet uten å forklare det, løp den andre veien.

Når du skal på konsultasjon med advokaten din, ikke vær redd for å gjøre ditt eget intervju. Spør ham eller henne om deres kjennskap til situasjonen du er i, hvor mye suksess de har, eller noe annet du føler du bør vite. Hvis de nekter å svare på spørsmålene dine, prøver de kanskje å skjule noe, noe som betyr at du kanskje vil se andre steder.

Hold papirspor. Dokumenter alle samtaler og møter med advokaten din. Legg merke til alle stilte spørsmål, samt svarene deres, og registrer alle ordninger og diskusjoner om gebyrer og avgifter. Advokater er bare mennesker og gjør feil. Gi deg selv et beskyttelseslag med overdreven journalføring.

Et godt tips å huske hvis du jobber med en helt inhabil advokat, er å vurdere å rapportere dem til advokatforeningen. Advokatforeningen har ansvaret for å straffe advokater. Hvis advokaten din har stjålet fra deg, begått en forbrytelse eller noe i den retning, vil du rapportere dem til advokatforeningen.

Når du tror at du kan ha en søksmål, er det fristende å ringe en av advokatene i reklamene på TV. Selv om disse advokatene er kvalifiserte, har de kanskje ikke lov til å praktisere lov i din stat, avhengig av hvor de tok BAR-eksamen. Det er alltid godt å se på dette og lese de små skriftene.

Du bør nå ha en bedre sjanse når du går videre med saken din. Det er viktig å finne riktig advokat først. Å ha en god advokat kan gjøre hele forskjellen.